A tető dísze lesz. És sokáig az is marad.

2020. május 4-étől rendelhető a Tondach színes Ereszcsatorna rendszere.

Egy tető nem csupán cserepekből és lécekből áll, hanem több különféle tartozékból tevődik össze az a rendszer, mely biztonságot nyújt a lakók számára. Ezek biztosítják a tető hosszú távú tartósságát, és az épület esztétikai megjelenésében is fontos szerepet játszanak. A Tondach ereszcsatorna rendszere – kiemelkedő funkcionalitása és élettartama mellett – a tető díszévé is válik.

A Tondach fém Ereszcsatorna Rendszer EN 612 termékelőnyei:

  • Felületkezelés

Az öngyógyuló horgany réteggel ellátott masszív acéllemezt további megnövelt vastagságú, alacsony súrlódási együtthatójú HDP bevonattal láttuk el mind a külső és a belső oldalon egyaránt. Ez nem csupán a korrózió elleni védelmet növeli, de a csatorna színtartósságát is évtizedeken keresztül biztosítja. Emellett javítja a termék ellenállóságát a szállítás és felszerelés közbeni esetleges karcolásokkal szemben.

A belső oldali felületkezelés hatékony védelmet biztosít az esetlegesen beeső fém tárgyak elektrokémiai korróziós hatásával szemben is.

  • Geometria

A félköríves külső peremes kialakítás extra merevítésként biztosítja a termék szerkezeti stabilitását, ellenállóbbá teszi a mechanikai hatásokkal szemben (pl. nekitámasztott létra), továbbá biztosítja, hogy a csapadék szélsőséges esetekben is kizárólag a megfelelő irányban távozhasson a csatornából.

A belső peremes rendszerekkel ellentéteben itt nem kell tartanunk a jég szétfeszítő hatásától és az esetleges horpadásoktól sem.

  • Kapacitás

A 333 mm-es kiterített csatornaméret és a hozzá csatlakozó 100 mm átmérőjű lefolyó rendszer az érvényes szabványoknak megfelelően a családi házas alkalmazások döntő részében tökéletes vízelvezetést biztosít.

  • Kivitelezés

Az előregyártott rendszerelemek garantálják a tökéletes illeszkedést és egyenesfutást. A Tondach ereszcsatorna rendszere többféle illesztési módot biztosít, így a szakemberek az általuk nagyobb gyakorlattal alkalmazott megoldást választhatják.

Az ereszcsatorna illesztéseket gumis gyorscsatlakozó bilinccsel, vagy a kónikus kialakításnak köszönhetően akár toldva, szegecseléssel is lehetséges rögzíteni.

Ingyenes szolgáltatások:

A Tondach ingyenes, személyre szabott szolgáltatásával segít vásárlóinak, vagy szakmai partnereinek a mennyiségszámításban.

Ha a Tondach szakemberei számára e-mailen elküldi alaprajzát, a homlokzati rajzokat és a metszetrajzokat, néhány napon belül választ kaphat kérdéseire!

A Tondach ingyenes anyagszükséglet számítása a teljes tetőrendszerre – ezen belül az ereszcsatornára is – elérhető az ajanlat@wienerberger.hu e-mai címen.

Ingyenes kiszállítás: a feltételekről érdeklődjön a Tondach kereskedő partnereinél!

 

Az új termékkel kapcsolatban elérhető Tondach ereszcsatorna prospektus és a beépítési útmutató az alábbi linkről tölthető le:

www.wienerberger.hu

Tökéletes illeszkedés, hosszú élettartam, elegáns megjelenés. Válassza építkezésnél a Tondach ereszcsatorna rendszereket!

VÁLASZD A TETŐ ÉPÍTŐK EGYESÜLETÉT

Célunk, hogy segítsük a jelenlegi és a következő ács, tetőfedő és bádogos generációnak megteremteni azt a vállalkozói réteget, akik hosszútávon, sikeresen képesek vezetni vállalkozásaikat.
Ezen gondolatok alapján építettük fel egyesületünk munkáját és arra összpontosítunk, hogy segítsük tagjainkat szakmai fejlődésükben, vállalkozásuk fejlesztésében, lehetőséget biztosítsunk az egymással való kommunikációra, és ezáltal új üzleti kapcsolatok, trendek, technológiák megismerésére.

BELÉPÉS
TÁMOGATÁS