CONSTRUMA 2017

Az idei évben ismét megrendezésre került a legnagyobb építőipari kiállítás Magyarországon. „Az idei év lendülete nemcsak az építőiparra, hanem a legnagyobb hazai építőipari szakkiállításra is hatással volt. Az elmúlt éveknél jóval több, 20 ország majd’ 700 kiállítója vett részt a Construmán, és többségük már most jelezte: jövőre is visszatér. A tavalyi rekord után idén csaknem 10 százalékkal nőtt a látogatók száma, ami ugyancsak az építő kedv növekedését jelzi.” ( infó: Hungexpo Zrt Weblapja)

tetoc1

Egyesületünk tagjai idén gyártói standokon segítették az építőanyag forgalmazók munkáját, egyszerre akár négy gyártónál is jelen voltunk.

Feladatunk volt:

– A vevők szakszerű tájékoztatása az ács – bádogos- tetőfedő szakmákat illetően.

– Kivitelezési tanácsok adása az adott gyártó termékeivel kapcsolatban.

– Tervezés előtti ötletek adása (Pl. egyszerű alaprajzú épületek, vagy magyarországi időjárási körülményekhez illő, cca. 30- 40 fokos tető alkalmazása hosszú távon, fenntarthatóbb költségekkel.)

– Árajánlat-kérési praktikák megosztása (pl.: Ne egy kockás lapra került pár soros ajánlat alapján döntsön a megrendelő, hanem korrektül kidolgozott, részletes költségvetéseket fogadjon el).

– Referenciai tanácsadás – fontos, hogy a megrendelők ellenőrizzék le a kiválasztott kivitelező ajánlásait.

– Szerződéskötési ötletek (pontos határidő, garanciális időpontok megadása, részletes munkaleírás és még sok- sok fontos apróság).

– És nem utolsó sorban fontosnak gondoltuk a karbantartás jelentőségéről tartott tájékoztatást is, hisz egy tetőt évente minimum egyszer át kell nézni, mint egy új autót a szervizben.

Tagjaink ilyen és ezekhez hasonló kérdéseket próbáltak rendíthetetlenül megválaszolni. Volt olyan napszak, hogy kávézásra sem maradt idő…

tetoc2

tetoc3

Itt kell megjegyeznem még, hogy a gyártók területi képviselői, az ügyvezetők is erőn felül teljesítettek.

tetoc4

Köszönjük a lehetőséget a gyártóknak!

Tondach Magyarország ZRT.

Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.

Prefa Magyarország Kft.

Dörken Kft.

Roto Elzett Kft.

CONSTRUMA 2017