CSALÁDI NAP 2021

Egy év kihagyás után a járványhelyzet végre megengedte, hogy ismét megtartsuk a közkedvelt családi napunkat. Idén kicsit szakítottunk a hagyományokkal, hiszen május vége helyett július elejére tettük az összejövetel időpontját. Mindenki sajnos nem tudott eljönni, de így is szép számmal, közel 100-an voltunk jelen.

2019-ben annyira a megkedveltük a soponyai horgásztavat, hogy úgy döntöttünk, idén is oda szervezzük a családi napot. És most sem kellett csalódnunk, hiszen egy rendkívül szuper helynek bizonyult ezalkalommal is: csak magunk lehettünk, főúttól, és zajoktól távol, kellemesen elfértünk, lehetett bőven főzőállomásokat kialakítani, és a gyerekek is biztonságos környezetben játszhattak.

Délelőtt 10-től érkeztek a családok a tagság és a támogatóink közül is. Majd kezdetét vette a közös főzés és a játékok, a legkisebbek pedig elfoglalták az ugrálóvárakat. A különböző csapatjátékok sokakat megmozgattak (kicsiket és nagyokat egyaránt) és szuper hangulatot teremtettek. A nap végére még csillámtetoválást is lehetett kérni. Sok felajánlás érkezett tagjaink részéről, amik gazdagították a nyereményeket, melyet a csapatok között osztottunk ki, illetve apró meglepetés ajándékokkal is kedveskedtünk a gyerkőcöknek.

A hozott és a helyszínen készült ételekből hatalmas lakomát csaptunk, volt hamburger, harcsapaprikás, sült húsok, kolbászok, főtt kukorica, senki nem maradt éhesen, hiszen mindenki talált valami kedvére valót. Ezúton is köszönjük a főzésben részt vett  tagjainknak a remek ételeket.

Természetesen nincs családi nap zene nélkül, melyről most is Császár Józsi gondoskodott, és mint mindig fantasztikus hangulatot varázsolt nekünk.

Összeségében egy élményteli napot tudhatunk magunk mögött, amire már óriási szükség volt a sok bezártság után. Köszönjük mindenkinek a részvételt!

VÁLASZD A TETŐ ÉPÍTŐK EGYESÜLETÉT

Célunk, hogy segítsük a jelenlegi és a következő ács, tetőfedő és bádogos generációnak megteremteni azt a vállalkozói réteget, akik hosszútávon, sikeresen képesek vezetni vállalkozásaikat.
Ezen gondolatok alapján építettük fel egyesületünk munkáját és arra összpontosítunk, hogy segítsük tagjainkat szakmai fejlődésükben, vállalkozásuk fejlesztésében, lehetőséget biztosítsunk az egymással való kommunikációra, és ezáltal új üzleti kapcsolatok, trendek, technológiák megismerésére.

BELÉPÉS
TÁMOGATÁS