Családi nap május 28.

Helyszín:Gárdony-Dinnyés, Hagyományőrző Turisztikai központ
Gyönyörű helyszínen, gyönyörű időben közel 100 résztvevővel-talán nem véletlenül jött össze ennyi ember.  Meghirdettük, megszerveztük és működött minden. Rendes tagjaink, pártoló tagjaink és a támogatóink képviselői voltak a meghívottak és közülük sokan a résztvevők. Főztünk, játszottunk, jól éreztük magunkat. Gulyásleves, vaddisznópörkölt, sült húsok és persze a házilag készített sütemények, amikből erőt merítettünk a férfias, nőies, vagy éppen gyermek játékokhoz.

Bemutattuk legújabb tagjainkat, átvehették a tagságot igazoló oklevelet, beszámoltunk idei megvalósult és még erre az évre tervezett programjainkról. Volt ping-pong, labdajátékok , íjászat, tollaslabda a gyerekeknek, de a versenyekben is részt vehettek. Akár a kötélhúzásban, a gerenda állításban, vagy az egyensúlyozós játékban.

A felnőttek vágtak, faragtak, gurítottak-igen ez volt a teke gerendából játék. De tarthattak cserepet sokáig, vagy ameddig bírták. És persze a hölgyek is. A lényeg, hogy mindenki jól érezte magát, épül a TEGY csapat nem csak szakember, hanem család fronton is. Köszönet a fő szervezőknek és mindenkinek, aki egy kicsit is hozzátett a TEGY második családi napjának sikeréhez.

Családi nap május 28.