JÓTÉKONYSÁGI MUNKA

A Wienerberger Magyarország és a Tető Építők Egyesülete összefogásával valósult meg az a jótékonysági munka, melynek keretében az egyesület 30 tetőépítő szakembere elkészítette az Indahouse Hungary Hernádszentandráson épülő Önkéntes- és Gyerekközpontjának tetőfedését. Sajnos az időjárás csak az első egy órában volt kegyes hozzánk, utána eleredt az eső, de ez sem tudta meggátolni azt, hogy késő délutánra tető alá hozzuk az épületet. Ebben nagy segítséget nyújtott nekünk a http://www.bumpa.hu, akik két fővel és két szállítószalaggal segítették a munkánkat.

  • Wienerberger Magyarország

  • Bachl Hőszigetelőanyag-gyártó Kft.

  • Velux Magyarország Kft.

  • Bumpa szállítószalag

  • Tető Építők Egyesülete

A tetőnk attól ilyen szép, hogy több csapat munkája és szeretete is benne van! A Bachl Hőszigetelőanyag-gyártó Kft., a Velux Magyarország Kft., a Wienerberger Magyarország és a Tető Építők Egyesülete segítsége nélkül nem is létezne. A lécezést önkéntesek készítették, az ablakokat a Velux munkatársai tették be önkéntes munkában, és a cserepet, a Wienerberger Magyarország és a Tető Építők Egyesülete tette fel!

InDaHouse Hungary

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Impresszum.
I Accept

Ha tetszett, akkor oszd meg ezt a bejegyzést.

VÁLASZD A TETŐ ÉPÍTŐK EGYESÜLETÉT

Célunk, hogy segítsük a jelenlegi és a következő ács, tetőfedő és bádogos generációnak megteremteni azt a vállalkozói réteget, akik hosszútávon, sikeresen képesek vezetni vállalkozásaikat.
Ezen gondolatok alapján építettük fel egyesületünk munkáját és arra összpontosítunk, hogy segítsük tagjainkat szakmai fejlődésükben, vállalkozásuk fejlesztésében, lehetőséget biztosítsunk az egymással való kommunikációra, és ezáltal új üzleti kapcsolatok, trendek, technológiák megismerésére.

BELÉPÉS
TÁMOGATÁS