Szakmai fórum februárban

Idén is, mint már több éve februárban tartotta a Tető Építők Egyesülete a két napos szakmai továbbképzését tagjainak és kiemelt meghívott szakember vendégeinek. Mindkét nap több mint 40 szakember figyelte érdeklődve a szakmai újdonságokat, bemutatókat.

for1

Volt termékgyártói bemutatkozás/Tegola,Knauf/, azoktól, akikkel nemrég sikerült együttműködési megállapodást kötni. Gyakorlati bemutató csavaros kérdésekben, tetőablak beépítésben és mesterfogásokban. Talán eddig csak nálunk sikerült három piacvezető ablakgyártó termékét azonos műszaki feltételekkel egyszerre beépíteni.

for2

Bemutatkoztak új tagjaink, akik eddigi munkáik rejtelmeit tártánk elénk. Meghívtuk a gyártói pályázatokon TEGY különdíjat kapott szakembereit is. Közülük Fazekas András mutatkozott be tetőépítős képeivel.

for3

Talán a leghasznosabb és mindenki számára legtanulságosabb előadást a Kormányhivatal részéről Bartus Tamás tartotta. Rengeteg kérdést kapott az építési engedélyekkel kapcsolatban, nagyon sok új információt megtudtunk Tőle, hisz sok jogszabály most év elején változott. Aki gondolta, még felelősség biztosítást is köthetett a szakmai nap végén.

for4

Ismét egy sikeres és hasznos rendezvényt tartottunk, aki eljött sok új tudással térhetett haza!

Csizmadia Tibor elnök

Szakmai fórum februárban