Szakmai kirándulás

Szeptember 6-án emlékezetes eseménynek voltunk részesei. A TEGY tagjai lehetőséget kaptak a VELUX fertőszentmiklósi és fertődi gyáregységeinek meglátogatására, így betekintést nyerhettünk az ablakgyártás rejtelmeibe. Székesfehérvárról indultunk busszal Győr érintésével ahol egyik tagtársunk Lampert Zsolt látott minket vendégül. Ezek után jó kedvvel és feltöltődve indultunk tovább több mint 30-an úti célunk felé.

veluxn1

A gyárlátogatást komoly szervezés előzte meg a cég részéről. Szigorú munkavédelmi szabályok betartásával és következetes fegyelemmel közlekedhettünk a gyár területén.

veluxn2

Gyakran megcsodálhattuk az ott dolgozók munkafegyelmét és a példaértékű munkakörülményeket. Az ablakgyártás a legmodernebb és legújabb technológiával folyik. Az üzem munkatársai elmondták, hogy folyamatos a fejlesztés a tökéletes minőség elérésének érdekében. Tapasztalhattuk, hogy a precizitás alap az ablakgyártásban. A Velux munkatársai nagyon jó vendéglátónak bizonyultak,kitüntetett figyelemben volt részünk. Finom ebédre is vendégül láttak minket.

veluxn3

Ebéd után megnéztük még a Fertődi kastélyt,  ahol a tárlatvezetés alkalmával megismerhettük a kastély történetét. Kivételezettek voltunk mert az épület tetőszerkezetét is megnézhettük.

veluxn4

Késő délután indultunk vissza Székesfehérvárra. Tartalmas és érdekes napot tudhattunk magunk mögött, amit nagyon köszönünk a Velux-nak.

Szakmai kirándulás