TEGY évzáró 2017

December 9-én megrendezésre került a szokásos évzáró ünnepség. Az eseményt közel 50 fő tisztelte meg jelenlétével. Csizmadia Tibor megnyitójával kezdődött el a délutáni rendezvény, ahol röviden vázolta az év történéseit. Minden hónapra jutott legalább egy program, ami kellemes emlékeket idézett fel a jelenlevőkben. Az előadás végén vetítésre került az idei Ács film amolyan bakiparádéja, melyen végig nézhettük a forgatási színhelyeken felvett vicces jeleneteket. Elsöprő sikert aratott a felvétel, és egyúttal meg is alapozta a jó hangulatot az estére.

Ezután a tagok által prezentált beszámolókat tekinthettük meg. Szó esett az AbuDhabiban tett látogatásról, Kovács Tibi remekül kapta el a Prága-Krupkai gyárlátogatás lényegét, valamint Szabó Zoltán bepillantást engedett a Tondach által szervezett díjátadó ünnepségébe. Mint előadó debütált Molnár Róbert is, aki elmesélte nekünk hogyan munkálkodik a régiójában az utánpótlás szerzés témakörében.

Az este alkalmat adott arra is, hogy a nemrég támogatói státuszba lépett gyártók képviselői is szóljanak pár szót. A Lindab részéről Polgár Dávid, Creatontól Bán László, a Tondach-Wienerbergertől Vidóczi Árpád, valamint a Gerard képviseletében Malcsik Gábor beszélt arról pár szóban mik az elképzelések 2018-as évre, és miért is üdítő egy ilyen szervezethez, mint a TEGY csatlakozni.

Hamár zártuk az évet, nem maradhattak el a díjak-ajándékok sem, amiben több tag is részesült ki ezért, ki azért. Elsőnek az idén ács mesterként végzett tagoka köszöntöttük. Ezután azokat jutalmazta a vezetőség, akik a már bevezetett kredit pontrendszer szerint az első öt helyen végzett. Ezeket a pontokat az aktivitással párhuzamosan lehetett kapni, így aki az idén a legtöbb rendezvényen segített és a pályázatokon képviselte az egyesületet, az Császár József volt. A további jó hangulatot erősítette vendég előadó Bellus István, aki sziporkázó poénáradattal tartotta mozgásban a rekeszizmokat. A vacsora elfogyasztása után már kötetlen beszélgetéssel és barátságos italozással zárult az este.

Ajándékban nem csak a rendes tagok részesültek, hanem egy kiemeltebb társaság is. Természetesen nem lenne egyesület a vezetőség önfeláldozó és odaadó munkája nélkül, így ezúton is köszönjük az egész éves munkát!
Az év végével kívánok mindenkinek Kellemes Ünnepeket és Sikerekben Gazdag Új Esztendőt.

írta: Antalfy Zsanett

TEGY évzáró 2017