Új elnökség 2020

Ahogy azt a közgyűlésen részt vettek első kézből már tudják, 2020 márciusától új elnökség állt össze. Vannak benne régi tagok, vannak újak, egy biztos, szeretnénk a legtöbbet és a legjobbat kihozni ebből a 3 évből. Igen, ez is változott, mivel ez egy önkéntesen vállalt munka, amit mindenki a főállása mellett végez úgy éreztük kell, hogy 3 évben korlátozzuk munkánkat, és megadjuk az egyesületnek a lehetőséget, hogy mindig a legfrissebb lendülettel bíró tagok vigyék az elnökséget és intézzék a Tegy mindennapjait.

Ami még változott, az a pozíciók. Az elkövetkezendő években az alábbi csapat munkálkodik, hogy a Tegynek a legjobb legyen:

Elnök: Kovács Tibor

Elnökhelyettes: Antalfy Zsanett és Szabó Zoltán

Elnökségi tagok: Császár József, Gerencsér László, Lampert Zsolt, Zsárik Ferenc

Célunk, hogy azon az úton haladjunk tovább, mint amire már az elmúlt évben ráléptünk. Hogy megerősítsük támogatói bázisunkat, növeljük remek szakemberekkel a tagok sorát és kiváló programokkal, rendezvényekkel színesítsük az egyesület életét.

Reméljük a legjobbakat, hogy hamarosan helyreáll a világban zajló jelen helyzet és újra ott folytathatjuk életünket, ahol gátak nélkül rendezhetünk családi napot, mehetünk ki a Construmára, vagy tanulhatunk a Tegy Academy-ben.

Tégy a szakmádért!
Tető Építők Egyesülete

Antalfy Zsanett
Tegy Elnökhelyettes

VÁLASZD A TETŐ ÉPÍTŐK EGYESÜLETÉT

Célunk, hogy segítsük a jelenlegi és a következő ács, tetőfedő és bádogos generációnak megteremteni azt a vállalkozói réteget, akik hosszútávon, sikeresen képesek vezetni vállalkozásaikat.
Ezen gondolatok alapján építettük fel egyesületünk munkáját és arra összpontosítunk, hogy segítsük tagjainkat szakmai fejlődésükben, vállalkozásuk fejlesztésében, lehetőséget biztosítsunk az egymással való kommunikációra, és ezáltal új üzleti kapcsolatok, trendek, technológiák megismerésére.

BELÉPÉS
TÁMOGATÁS