Újgenerációs termékek a Terrán kínálatában

Ismét innovációban gazdag időszakot tudhat magáénak a Terrán. A tetőtrendek változása, a vásárlói igények minél teljesebb kiszolgálása és a folyamatos fejlődés hívta életre a cég továbbfejlesztett sík termék portfólióját. A Zenit és Rundo tetőcserepek geometriájában történt fejlesztés számos előnnyel bír, ráadásul tökéletesen kompatibilis a Generon napelemes tetőcseréppel is. Tetotepitek.hu néven pedig új, tematikus oldalt indít a cég, melynek célja, hogy megbízható, hasznos és érdekes tartalmakkal segítse a tetőfedés előtt állókat a nagy döntés meghozatalában.

A Terrán tetőcserepek alapanyaga, a beton, az egyik legnagyobb mértékben időtálló nyersanyag, amely számos pozitív tulajdonsággal bír. A betonból készült cserepek időtállóak és felveszik a versenyt az időjárás viszontagságaival szemben.

Második generációs sík termékek a Terrán kínálatban

Megerősített Zenit és Rundo cserepekkel frissül ősztől a Terrán Tetőcserép termékportfóliója. A felületkezelési rendszer, mely korábban csak a hullámos termékeknél volt teljeskörűen elérhető, a sík terméken is bevezetésre kerül, így a kínálat még jobban áttekinthető lesz, a kor kivitelezői, vásárlói és kereskedői igényeit ezáltal maximálisan lefedve.

„Cégünk 100 éves története során mindig is fontosnak tartottuk a folyamatos fejlődést, és azt, hogy a lehető leggyorsabban reagáljunk a szakemberek és vásárlók visszajelzéseire, igényeire. Fejlett gyártástechnológiánk, mérnöki szaktudásunk, továbbá sokéves tapasztalatunk tette lehetővé, hogy új szintre lépjen ez a termékkategória” – mondta Tóth Szabolcs, a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. regionális marketing igazgatója.

Most sincs ez másképp, amikor még korszerűbb lett a Zenit és Rundo tetőcserepek bordázottsága, emellett módosul a horonykapcsolat kialakítása. A legújabb innovációnak köszönhetően nagyban megnő a termékek törésszilárdsága, teherbírása, valamint eső- és viharállóssága.

Ahogyan a legtöbb divatirányzat, úgy a tetőtrendek is folyamatosan változnak. A tetők hajlásszöge az évek alatt csökkent. Ehhez a trendhez is alkalmazkodik a cég új fejlesztése. A második generációs Zenit és Rundo tetőcserepek geometriája egyszerű, orrkialakításuk szerint lehetnek íves vágásúak (hódfarkú, Rundo) vagy egyenes vágásúak (Zenit).

Letisztult design a tetőn

A Terrán ZENIT tetőcserép a gyártó egyik legmodernebb terméke. A letisztult megjelenés új irányzatot teremtett a tetőfedésben dinamikusabb, erősebb megjelenése okán. A Terrán ZENIT cseréppel felszerelt tető nem mindennapi megjelenést kölcsönöz az otthon számára, kiemeli a környező ingatlanok közül, hiszen mágnesként vonzza a tekintetet. A modern design alapelemeinek megfelelően sötétebb árnyalatok uralják a palettát, fekete és szürke színek dominálnak a kínálatban. Az új termékek a már ismert felületkezelésekkel (ColorSystem, Elegant, Resistor, ClimaControl) lesznek elérhetőek.

Hiszünk benne, hogy fejlesztéseink és tradíciónk tökéletes egyensúlyának köszönhetően a Terrán továbbra is a legjobb választás marad mindenki számára.

Gondoljon már most a jövőre!

Ha valaki elkötelezett a környezettudatos, fenntartható építészet mellett, de későbbre tervezi napelemes tetőcserép beszerzését, annak is kitűnő választást jelent a ZENIT. A termékcsalád elemeinek mérete és formája ugyanis kompatibilis a Terrán Generon napelemes tetőcseréppel, tökéletesen illeszkednek annak paneleihez, és belesimulnak a tető síkjába.

A naprakész tető

A Generon napelemes tetőcserép egy forradalmi innovációnak köszönhetően lépést tart a lakosság elvárásaival, és professzionális választ ad korunk technológiai kihívásaira. A napcellákat speciális módon integráljuk az egyes tetőcserepekre, olyan formán, hogy azok felhelyezése és megjelenése szinte megegyezik a hagyományos tetőcserepekével. Mindezt úgy, hogy a tető eredeti védelmi funkciója a teljes tetőfelületen tökéletesen biztosított

A tetőcserepek új generációja így a megszokott szerepeken túl energiát termel az otthon lakói számára, ráadásul kompromisszumok, lemondások nélkül.

Tetőt építek a Terránnal

A Terrán annak érdekében, hogy minél alaposabb és megbízhatóbb, naprakész információkkal szolgáljon vásárlóinak, létrehozta tetotepitek.hu tematikus portálját.

Az oldalon megjelenő könnyedebb tartalmakkal, inspirációkkal, ötletekkel segítik a felhasználókat, de komolyabb szakértői cikkeket is publikálnak, melyek a döntéselőkészítésben nyújtanak támogatást. Minden tartalmat szakértők lektorálnak, így megbízható háttértámogatást tudnak nyújtani tetőfedéssel összefüggésben felmerülő kérdésekkel kapcsolatban. Az oldalon megtalálható tető kalkulátorral egyszerűen és gyorsan választ kaphatunk kérdéseinkre a tetőépítéssel és a lehetséges költségekkel kapcsolatban, de akár ingyenes tetőfólia kiadvány is igényelhető, melynek segítségével kézzel fogható információkhoz jutunk a tető egyik legérzékenyebb pontját, az alátéthéjazatot illetően.

Az oldal könnyen kezelhető és szűrhető lesz, feltehetően sokak számára jelent majd megbízható tudásforrást. Mindenki megtalálja a számára fontos, keresett információkat, legyen az bemutató videó, szakember-kereső vagy inspirációs ötlettár.

VÁLASZD A TETŐ ÉPÍTŐK EGYESÜLETÉT

Célunk, hogy segítsük a jelenlegi és a következő ács, tetőfedő és bádogos generációnak megteremteni azt a vállalkozói réteget, akik hosszútávon, sikeresen képesek vezetni vállalkozásaikat.
Ezen gondolatok alapján építettük fel egyesületünk munkáját és arra összpontosítunk, hogy segítsük tagjainkat szakmai fejlődésükben, vállalkozásuk fejlesztésében, lehetőséget biztosítsunk az egymással való kommunikációra, és ezáltal új üzleti kapcsolatok, trendek, technológiák megismerésére.

BELÉPÉS
TÁMOGATÁS