Zöld utat a még zöldebb házaknak!

2020-ban, a fokozódó klímaválság évében kiemelten fontos, hogy milyen termékekkel vesszük körül magunkat, milyen technológiákat használunk az építkezés során. A tetőcserép és a ház energiaellátásának kiválasztásánál a jövő világképét is formáljuk, ugyanis minden egyes újonnan épülő vagy felújított épület nagy hatással van a környezetre. A Terrán Generon környezettudatos megoldást kínál.

Legújabb innovációnk, a Terrán Generon napelemes tetőcserép lépést tart a lakosság elvárásaival, és professzionális választ ad a kor technológiai kihívásaira. A napcellákat speciális módon integráljuk az egyes tetőcserepekre úgy, hogy azok felhelyezése és megjelenése közel azonos a hagyományos tetőcserepekével, és a tető eredeti védelmi funkciója a teljes tetőfelületen tökéletesen garantált. A tetőcserepek új generációja így a megszokott szerepeken túl még egy funkciót képes betölteni: energiát termel az otthon lakói számára, ráadásul kompromisszumok, lemondások nélkül. A Generon segít abban, hogy a ház minél nagyobb százalékban megújuló napenergiát használjon, ezáltal nemcsak a villanyszámlát csökkenti, hanem az otthon ökológiai lábnyomát is.

„Termékeinket itthon készítjük és szereljük össze. Velünk mindenki biztonságban tudhatja beruházását, a hazai gyártásnak köszönhetően bármilyen kérdés, esetleges probléma esetén könnyen és gyorsan elérhető a megoldás. A Generon napelemes tetőcserepeink teljesítményére 20 év garanciát vállalunk” – mondja Jankó Árpád, a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. Generon divízió vezetője.

A Terrán Generon hatékonyságban és teljesítményben is felveszi a harcot a klasszikus szolár panelekkel, ráadásul az általa kínált vizuális élmény is sokkal nagyobb. Az otthonok ennek köszönhetően az utolsó részletig – madártávlatból és közelről tekintve is – páratlan szépségűek lehetnek, nem kell az esztétikum kárára kompromisszumokat kötni! A betoncserépbe integrált napcelláknak köszönhetően nincs felesleges tetőáttörés, így a termék prémium megjelenést biztosít az ingatlan számára és egyértelműen növeli annak értékét. A magas minőség által nyújtott életérzés pedig egy emberöltőn keresztül elkíséri tulajdonosát.

Az úttörő fejlesztés 2019-ben a hazai Construmán és a Coneco szlovákiai építőipari kiállításon is elnyerte a nagydíjat, illetve az E.ON Energy Globe Awardon ugyancsak elismeréssel tüntették ki, a GENERON kategóriagyőzelemmel zárta a versenyt.

További információra van szüksége a Generonról? Látogasson el weboldalunkra!

VÁLASZD A TETŐ ÉPÍTŐK EGYESÜLETÉT

Célunk, hogy segítsük a jelenlegi és a következő ács, tetőfedő és bádogos generációnak megteremteni azt a vállalkozói réteget, akik hosszútávon, sikeresen képesek vezetni vállalkozásaikat.
Ezen gondolatok alapján építettük fel egyesületünk munkáját és arra összpontosítunk, hogy segítsük tagjainkat szakmai fejlődésükben, vállalkozásuk fejlesztésében, lehetőséget biztosítsunk az egymással való kommunikációra, és ezáltal új üzleti kapcsolatok, trendek, technológiák megismerésére.

BELÉPÉS
TÁMOGATÁS