fbpx
Loading...
Home2023-09-29T11:12:50+02:00

TETŐ ÉPÍTŐK EGYESÜLETE

A Tető Építők egyesülete az ács, tetőfedő és bádogos vállalkozók közössége és hivatalosan is elismert érdekképviseleti szerve hazánkban.

2010 októberében húsz alapító taggal, a tető építésében résztvevő szakember összefogása eredményeként megalakult a TETŐ ÉPÍTŐK EGYESÜLETE (rövidítve TEGY). A civil összefogást kezdeményező alapító tagok javarészt Fejér megyei vállalkozók voltak. Azóta már négyszeresére duzzadt a létszám, a megyehatárt átlépve már 15 megyében vannak tagjaink.

Célunk, hogy segítsük a jelenlegi és a következő ács, tetőfedő és bádogos generációnak megteremteni azt a vállalkozói réteget, akik hosszútávon, sikeresen képesek vezetni vállalkozásaikat. Ezen gondolatok alapján építettük fel egyesületünk munkáját és arra összpontosítunk, hogy segítsük tagjainkat szakmai fejlődésükben, vállalkozásuk fejlesztésében, lehetőséget biztosítsunk az egymással való kommunikációra, és ezáltal új üzleti kapcsolatok, trendek, technológiák megismerésére.

KÜLDETÉSÜNK
0
Tagjaink országszerte
0
Szakmanépszerűsítő kisfilm
0
Szakmai utazás

ÉRTÉKEINK

AMIRE A LEGNAGYOBB HANGSÚLYT FEKTETJÜK

Mit teszünk mi?

Több mint 70 tagunk, 15 megyében van jelen

NÉZD MEG AZ ÖSSZES TEVÉKENYSÉGÜNKET

LEGFRISSEBB HÍREK

Hírek a Tető Építők Egyesületétől

Szakmai Klub est

Szakmai Klub estAugusztus végén szakmai klub estet tartott egyesületünk Fejér vármegyében Sukorón.Három előadást hallgathattak a

NÉZD MEG AZ ÖSSZES HÍRT

VÁLASZD A TETŐ ÉPÍTŐK EGYESÜLETÉT

Célunk, hogy segítsük a jelenlegi és a következő ács, tetőfedő és bádogos generációnak megteremteni azt a vállalkozói réteget, akik hosszútávon, sikeresen képesek vezetni vállalkozásaikat.
Ezen gondolatok alapján építettük fel egyesületünk munkáját és arra összpontosítunk, hogy segítsük tagjainkat szakmai fejlődésükben, vállalkozásuk fejlesztésében, lehetőséget biztosítsunk az egymással való kommunikációra, és ezáltal új üzleti kapcsolatok, trendek, technológiák megismerésére.

BELÉPÉS
TÁMOGATÁS

TÁMOGATÓ PARTNEREINK

Go to Top