SZAKMAI RENDEZVÉNYEK

Évente több alkalommal rendezünk olyan eseményeket, ahol megismerhetik egymást a tető építő szakemberek.

TOT – Tető Építők Országos Találkozója

A legsikeresebb és egyben a legnagyobb rendezvényünk a Tető Építők országos Találkozója, amelyet 2015-óta minden évben megrendezünk. Ezen a rendezvény a szakmai és a vállalkozásokat segítő előadásokon felül egy expót is kínál a látogatóknak, ahol a szakma legjelentősebb gyártói is felvonulnak. Ezen kívül szerszámgépgyártök, munkaruházati gyártó cégek és kereskedők is találhatók a kiállítók között. Ez az eseményünk nyílt, nem csak a tagjainknak szól.
Az esemény honlapja a tot.tetoepitok.hu.

Szakmai fórum

Minden évben, február végén rendezzük meg a kétnapos szakmai fórumunkat, ahol kizárólag szakmai előadásokkal készülünk a tagjainknak. Az éves közgyűlésünket az első nap végén tartjuk. Másnap folytatódnak a szakmai előadások bemutatókkal fűszerezve. Ez az eseményünk kizárólag a Rendes és pártolói tagjainknak, valamint a támogatóinknak szól. Külsősök erre az eseményre nem jelentkezhetnek.

Családi nap

Ha május, akkor TEGY családi nap. Ezen az eseményen a tagjaink és a támogatóink jobban megismerhetik egymást. Az üzleti beszélgetéseken felül, szó esik a kikapcsolódásról, hobbikról, családról is. Nincs szakmai előadás, csak jól érezzük magunkat. Horgászunk, bográcsozunk, csapatépítő játékokat játszunk, a kicsiknek ugrálóvárat rendelünk és természetesen egy-két sör is le szokott csúszni 🙂
Ez az esemény is zárt. Kizárólag a tagjaink és támogatóink, valamint a családtagjaik vehetnek részt rajta.

Külföldi és belföldi szakmai utazások

Tagjainknak exkluzív szakmai utakat szervezünk, ahol a tanulás mellett, mindig jól érezzük magunkat. Egy pár program az elmúlt évekből, a teljesség igénye nélkül:

  • Rothoblaas központ, Olaszország
  • FAKRO gyárlátogatás, Lengyelország
  • Roto gyárlátogatás, Németország
  • VELUX gyárlátogatás, Magyarország
  • Doka gyárlátogatás, Ausztria
  • Isocell gyárlátogatás, Ausztria
  • Knauf Insulation, Csehország
  • Országház tetőszerkezetének bejárása, Magyarország

Ezek a programok is zárt események, melyekre csak a tagjaink jelentkezhetnek.

0
Tagjaink országszerte
0
Szakmanépszerűsítő kisfilm
0
Szakmai utazás

8142 Úrhida, Pirosalma utca 25.

+36202332161

VÁLASZD A TETŐ ÉPÍTŐK EGYESÜLETÉT

Célunk, hogy segítsük a jelenlegi és a következő ács, tetőfedő és bádogos generációnak megteremteni azt a vállalkozói réteget, akik hosszútávon, sikeresen képesek vezetni vállalkozásaikat.
Ezen gondolatok alapján építettük fel egyesületünk munkáját és arra összpontosítunk, hogy segítsük tagjainkat szakmai fejlődésükben, vállalkozásuk fejlesztésében, lehetőséget biztosítsunk az egymással való kommunikációra, és ezáltal új üzleti kapcsolatok, trendek, technológiák megismerésére.

BELÉPÉS
TÁMOGATÁS