JELENTKEZZ TE IS A TETŐ ÉPÍTŐK EGYESÜLETÉBE!

Az egyesületünkbe jelentkezhetsz Rendes Tagnak, Pártolói Tagnak vagy Junior Tagnak.

Rendes tag lehet, aki ács, bádogos, tetőfedő szakmunkás oklevéllel rendelkezik és vállalja a mester oklevél megszerzését, elfogadja az alapszabályt és aláírja az etikai kódexet. Amennyiben Rendes Tagnak jelentkezel, akkor be kell mutatnod egy elkészült munkádat. Ha nem felel meg az elvárásoknak, akkor javasolni fogjuk a Pártolói vagy Junior Tagságot és amennyiben 2 éven belül be tudsz mutatni egy olyan munkádat, amely megfelel a feltételeknek, akkor Rendes Taggá válsz.

Pártoló tag lehet minden olyan magánszemély vagy cég, aki a tető megvalósításában kitűzött céljainkat elfogadja. Itt kiemelten számítunk a szakmát oktatókra is.

A Junior tagság a pártolók között egy olyan alcsoport, akik még nincsenek azon a szinten, ami a rendes tagsághoz elegendő, de szeretnének tanulni, és mi ebben segítünk is. A tagdíj ugyan az, a lehetőségek ugyan azok, de szavazni nem tudnak a közgyűlésen, és ha két éven belül bemutatnak egy olyan munkát, amit el tudunk fogadni, akkor bekerülhetnek a Rendes tagok közé. A képzéseinken való részvétel a Junior tagjainknak kötelező.

Jelentkezés Rendes Tagnak >>>

Jelentkezés Pártoló Tagnak >>>

0
Tagjaink országszerte
0
Szakmanépszerűsítő kisfilm
0
Szakmai utazás

8142 Úrhida, Pirosalma utca 25.

+36202332161