A Rothoblaas bővíti a “zuhanásgátló rendszerek és védőeszközök” választékát

A napokban jelent meg a piacon az új katalógus, tele újdonságokkal: számos innovatív megoldással, a nemzetközi piacok igényeire adott válaszokkal és új eszközökkel, amelyek világszerte megkönnyítik a biztonsági szakemberek munkáját.

Az alto-adigei multinacionális építőipari és biztonságtechnikai vállalat a zuhanásgátló rendszerek és védőeszközök kibővített és megújított választékával jelentkezik újra, amelyek többségét saját márkanév alatt tervezi és gyártja. “Nagyon elégedettek vagyunk ezzel az új katalógussal és a bemutatott termékekkel” – mondta Alberto Omiccioli, a Solutions for Safety termékcsalád Target Managere. “Javítottunk az oktató-tájékoztató jellegű bevezetőkön, amelyeket a piac ma már elvár katalógusainkban: egyes részeket összefoglaltunk, javítva azok általános minőségét és a tájékoztatás mélységét; és azok, akik a biztonságra vonatkozó alapvető információkat keresik, most gyorsabban és pontosabban megtalálják azokat. A termékválasztékról nem is beszélve: kiterjesztettük a munkakötélzetek választékát, amely most már valóban teljessé vált, és bővítettük mind a falra, mind a létrára szerelt függőleges munkakötélzetek termékcsaládját. Megnöveltük a kollektív és egyéni védőeszközök számát, a védőkorlátoktól és a zárt terek kialakításához szükséges rendszerektől a védősisakokig és a speciális helyzetekben használatos hevederzetekig. Rendkívül büszkék vagyunk arra a termékkínálatra, amelyet ma a piacon kínálunk” – állítja Omiccioli.

“Ez igaz” – teszi hozzá Valentin Weiss termékcsalád-menedzser – “és azért is vagyunk büszkék, mert új kínálatunkkal olyan műszaki követelményeknek és nemzetközi szabványoknak is megfelelünk, amelyeket korábban nem tudtunk teljes mértékben kielégíteni. Például megnöveltük a több nemzetközi tanúsítvánnyal rendelkező termékeink számát, amelyek most már korlátozások nélkül telepíthetők a világ számos piacán. Ezek – a már rendelkezésre álló európai tanúsítványokon túl – az amerikai piacra vonatkozó ANSI szabvány, az ausztrál piacokra vonatkozó AS/NZS – Australian New Zealand Standard szabvány, valamint az orosz és eurázsiai piacokra vonatkozó EAC. Ma ezeknek a tanúsítványoknak és a katalógus választékának köszönhetően, a világszerte legelterjedtebb építési rendszerekkel készült legkülönfélébb szerkezeteket és tetőket tudjuk biztosítani” – folytatja elégedetten Weiss.

“Szintén jelentős szerepet kapnak a kiegészítő alkatrészek” – folytatja Weiss – “amelyek valójában nem csak kiegészítők, sőt, fontosságukat tekintve központi jelentőségűnek tekinthetők: itt a rendszerek felszereléséhez szükséges rögzítőkre és a telepítést megkönnyítő tartozékokra gondolok. A rögzítők kiválasztása gyakran okoz bizonytalanságot: vajon megfelelőek-e a szerkezetemhez? Szükségem lesz-e mérnökre a telepítés kiszámításához? Termékeinkkel együtt az azokhoz alkalmazandó, nálunk kapható rögzítőkre vonatkozó szerelési útmutatót és pontos utasításokat adunk, így minden kétség kizárható. Végül is a faszerkezetek rögzítésében szerzett tapasztalataink tették naggyá vállalatunkat: ez a know-how óriási előnyt jelent számunkra, és azt szeretnénk, hogy termékeink felhasználói számára is előnnyé váljon. Kínálatunkba olyan szerszámok is bekerültek, mint a kábelvágó ollók és az automatikus gyanta kinyomó pisztolyok: ezek ma katalógusunkból megrendelhetők. Ha a kínált termék a biztonság, akkor fontos, hogy ehhez a felszerelés zavartalanságát is nyújtsuk” – foglalja össze Weiss.

A termék- és szolgáltatáscsomag teljes. “Semmit sem bíztunk a véletlenre: a katalógus új kiadásával együtt megújítottuk a biztonságtechnikáról szóló weboldalunkat is, ahol valamennyi termékinformáció, műszaki dokumentáció és munkaeszköz intuitív módon megtalálható” – mondja Omiccioli. “A weboldalról a rögzítőkhöz és a munkakötélzetekhez, illetve a rendszereink alkotóelemeinek számításához szükséges BIM- és CAD-objektumok és számítási szoftverek is egyszerűen letölthetők. A hatékony megoldások a vásárló megelégedését szolgálják, de ha ezek egyszerűek is, az elégedettség még nagyobb”.

Az új katalógus letöltéséhez és a vállalatra vonatkozó további tudnivalókhoz: www.rothoblaas.com/safe

VÁLASZD A TETŐ ÉPÍTŐK EGYESÜLETÉT

Célunk, hogy segítsük a jelenlegi és a következő ács, tetőfedő és bádogos generációnak megteremteni azt a vállalkozói réteget, akik hosszútávon, sikeresen képesek vezetni vállalkozásaikat.
Ezen gondolatok alapján építettük fel egyesületünk munkáját és arra összpontosítunk, hogy segítsük tagjainkat szakmai fejlődésükben, vállalkozásuk fejlesztésében, lehetőséget biztosítsunk az egymással való kommunikációra, és ezáltal új üzleti kapcsolatok, trendek, technológiák megismerésére.

BELÉPÉS
TÁMOGATÁS