CSALÁDI NAP 2019

Már hagyománnyá vált, hogy május utolsó hétvégéiből szemezgetünk, amikor az egyesület családi napját tervezzük. Idén sem volt ez másként. Sajnos többen nem tudtak eljönni, de ennek ellenére is közel 120-an jöttünk össze az alkalomra. A hétvégét megelőző napokban végig esett az eső, de mi mindent egy lapra tettünk fel. Meg is lett az eredménye, jó időnk lett szombatra. Ha jobban belegondolok, talán ez az egy nap volt elfogadható egész héten.

FAKRO támogató

Idén új helyszínt választottunk, mégpedig Soponyát, annak is a délkeleti horgásztavát. Kellemesen elszeparált kis helynek bizonyult, ahol mindenki megtalálta számításait. Reggel 9-től érkeztek a családok mind a tagság, mind a támogatóink részéről. A vállalkozó szelleműek el is foglalták a horgászhelyeket, a főzés mesterei beizzították a tűzrakókat, tárcsákat, az apraja pedig kollektív támadást indított a légvárak ellen. 11 órára belaktuk a helyet, volt arcfestés, korongozás a Tondach jóvoltából, íjász bemutató, amit Rajna Attiláéknak köszönhetünk és egyúttal köszönthettük születésnapja alkalmából. Mindenki fogára jutott pörkölt, sültek, süti és fagylalt hegyek. Petar Ilijin megtisztelt bennünket egy szavalással, és a Hegyi család is készült pár érdekességgel, amit a képeken láthattok. Olyan jól elment az idő, hogy a csapatjátékokra már csak a nap végén került sor. A féktelen jókedv elengedhetetlen kelléke volt a zene, köszönet érte Császár Józsinak, valamint születésnapi tortáért Fekete Józsiéknak.

Összességében feledhetetlen nap volt, jó volt egy kicsit kikapcsolódni kötetlen formában is, ahol a szakma krémje jött össze, de nem a szakma, hanem kivételesen a pihenés érdekében. Külön köszönet Becséri Janiéknak a helyszínen nyújtott segítségért, a támogatóinknak, Fakronak, Bramacnak az ajándék felajánlásokért, Wienerbergernek a korongozás megszervezéséért és mindenkinek, aki bármilyen formában hozzájárult a nap sikeréhez.

A beszámolót írta: Antalfy Zsanett

További képek a FAKRO Facebook oldalán és a Tető Építők Egyesülete Facebook oldalán.

VÁLASZD A TETŐ ÉPÍTŐK EGYESÜLETÉT

Célunk, hogy segítsük a jelenlegi és a következő ács, tetőfedő és bádogos generációnak megteremteni azt a vállalkozói réteget, akik hosszútávon, sikeresen képesek vezetni vállalkozásaikat.
Ezen gondolatok alapján építettük fel egyesületünk munkáját és arra összpontosítunk, hogy segítsük tagjainkat szakmai fejlődésükben, vállalkozásuk fejlesztésében, lehetőséget biztosítsunk az egymással való kommunikációra, és ezáltal új üzleti kapcsolatok, trendek, technológiák megismerésére.

BELÉPÉS
TÁMOGATÁS