Európai TOP 10-ben a Terrán Generon

Az Energy CIO Insights magazin 2020-ban Generon tetőcserepével Európa legjobb 10 napelem technológia szolgáltatója között ismerte el a Terránt. A floridai kiadvány folyamatosan nyomon követi az energetika és a megújuló energia területén legkiemelkedőbb megoldásokat, valamint évről évre rangsorolja azokat.

Az energetika és a megújuló energia piacán megjelenő termékek közül idén a Terrán Generon napelemes tetőcserepet emelte ki az Energy CIO Insights magazin a hagyományos napelem technológia újradefiniálásáért, valamint azért, mert úgy ítélték, hogy tökéletes 21. századi megoldást jelent, hatékony és esztétikus egyben.

„Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a Terrán Generont azon 10 vállalat között üdvözölhetjük Európában, melyek szerepelhetnek a Solar Technology különkiadásban” – mondta Laura Davis, vezető szerkesztő.

A megújuló energia a fenntartható építészet, továbbá a rezsiköltségek minimalizálása miatt is kiemelten fontos napjainkban.

„A közép-európai régióban az elmúlt években egyértelműen megfigyelhető a telepített napelemek számának jelentős növekedése, ezzel párhuzamosan pedig a solar paneleknek is fejlődniük kell. A tető síkja fölé telepített napelemtáblák egy épület megjelenését tekintve is zavaróak, és számottevő terhet jelentenek a tetőszerkezetre nézve. A Terrán Generon hatékonyságban és teljesítményben is felveszi a harcot a klasszikus megoldásokkal, ráadásul az általa kínált esztétikai élmény is sokkal nagyobb” – mondta Jankó Árpád, a Terrán GENERON divízió vezetője.

www.terran-generon.hu

VÁLASZD A TETŐ ÉPÍTŐK EGYESÜLETÉT

Célunk, hogy segítsük a jelenlegi és a következő ács, tetőfedő és bádogos generációnak megteremteni azt a vállalkozói réteget, akik hosszútávon, sikeresen képesek vezetni vállalkozásaikat.
Ezen gondolatok alapján építettük fel egyesületünk munkáját és arra összpontosítunk, hogy segítsük tagjainkat szakmai fejlődésükben, vállalkozásuk fejlesztésében, lehetőséget biztosítsunk az egymással való kommunikációra, és ezáltal új üzleti kapcsolatok, trendek, technológiák megismerésére.

BELÉPÉS
TÁMOGATÁS