Idén ismét Tetőépítők Országos Találkozója!

tot22

Még nem hallottál erről a rendezvényünkről?

Csak számokban:
közel 40 kiállító és csaknem 300 vendég.
Ez az ország egyik legnagyobb, kizárólag tetőépítéssel foglalkozó szakemberek és szakmák találkozója, melyet idén már 8. alkalommal rendezünk meg. 

Mi, a Tető Építők Egyesülete 2010 óta működő szakmai szervezet vagyunk. Tagjaink országszerte a legkiválóbb ácsok, tetőfedők, bádogosok, valamint a törekvéseinket támogató szaktanárok, mérnökök. Fő célunk a minőségi munka képviselete és elősegítése, hisz a tető egy élet munkájának a megkoronázása. Emiatt is indítottuk el 8 évvel ezelőtt TOT rendezvényünket, vagyis a Tetőépítők Országos Találkozóját, ahol a szakmát képviselők találkozhatnak egymással és megoszthatják saját tapasztalataikat, a kiállítók bemutathatják a különböző technikai újításokat. Sőt, a szakiskolák tanulói is belekóstolhatnak a szakma rejtelmeibe. Ez nem csak egy előadás sorozat, hanem expó és szakember-találkozó egyben.

Mikor és hol?

A TOT ’22  2022. Szeptember 16-án a kápolnásnyéki Halász Gedeon Eseményközpont területén kerül megrendezésre sok-sok újítással. Lesznek szakmai interjúk, máshol nem látható előadások, workshoppok, gépbemutatók, interaktív szakmai bemutatók, és emellett a közös beszélgetésekkel jól felhasználható kapcsolatokat is lehet építeni.

Tanuló vagy? Ott a helyed!

Tanár vagy? Ott a helyed!

Építész vagy? Ott a helyed!

Kivitelező vagy? Ott a helyed!

Gyártó vagy? Ott a helyed!

Bármelyik szereplője is legyél az építőiparnak, ha közöd van a tetőhöz, Ott a helyed!

Részletes programról itt https://tot.tetoepitok.hu/ tudsz tájékozódni!

Egyet biztosan ígérhetünk! Erről a napról mindenki elégedetten fog távozni!