Lehet-e még jobb a kilátás? – a VELUX panorámaablakok új generációjával igen!

A VELUX tetőablak kínálatban 1983 óta megtalálhatók a kiváló minőségű panorámaablakok. Az idén tavasszal piacra dobott VELUX INTEGRA® GPU elektromos felnyíló tetőtéri ablak ennek a termékcsaládnak a legújabb tagja, egy gombnyomásra biztosít zavartalan panorámát, áradó napfényt és friss levegőt a tetőterekben.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Impresszum.
I Accept

Nehezen lehetne beárazni a kilátást. Pontosan ezért, ha már van kilátás egy háztetőről, akkor érdemes belőle a legtöbbet kihozni. Az új VELUX INTEGRA® elektromos felnyíló tetőablakkal és annak elektromos működési rendszerének köszönhetően akadálytalan kilátás élvezhető, maximálisan komfortos használat mellett.

Függetlenül attól, hogy a nappaliba vagy az otthoni dolgozószobába helyezzük el, a VELUX INTEGRA® elektromos felnyíló tetőablak beépítése feltűnő esztétikai hatással lehet a szoba kinézetére. Ha teljesen felnyitott állapotban használják, az ablakszárny teljesen kilendül a látómezőből, így erkélyszerű hangulatot idéz, tökéletes kilátás nyílik a külső térre. Szorosabb kapcsolatot hoz létre a tetőtéri ablak a természettel, mellyel csodálatos panoráma élvezhető a tetőtérből. A helyiségek a fentről érkező napfényben fürdenek. Nemcsak több természetes fény és levegő érkezik az épületekbe, hanem a belső terek is megnyílnak, ezzel még nagyobb szoba illúziója teremthető meg.

Teljes rugalmasság a nyitásmódban

A VELUX INTEGRA® elektromos felnyíló tetőablak kétféle nyitási lehetőséget biztosít: a hibrid funkcionalitású ablak a középső tengelye mentén billen, a felső tengelye mentén 45 fokos szögben felnyílik. Záródás közben felismeri az esetleges akadályokat. Az akár falra is szerelhető kapcsoló gombjaival adhatók ki az utasítások, az ablak kb. 1 perc alatt nyílik ki teljesen. Ha a motorvezérléssel kinyitottuk, az ablakszárnyat kézzel is körbebillenthetjük a vízszintes tengelye mentén. A külső üvegfelület tisztításának lehetősége ily módon biztosított.

Védelem az eső ellen

A tetőablak külső takarólemezein elhelyezett esőérzékelő az ablakot automatikusan bezárja, ha esni kezd. Az áramszünetek esetére is felkészültünk: az ablakhoz kapható kiegészítő szünetmentes tápegység gondoskodik arról, hogy semmilyen körülmények között se maradhasson nyitva a tetőablak.

Legnépszerűbb méretekben

Négy választható méretben áll rendelkezésre, 66 cm, 78 cm, 94 cm és 114 cm szélességben és 118 cm vagy 140 cm hosszúságban. A választható biztonsági üveggel (kódja: 70) vagy extra energiatakarékos üveggel (kódja: 66) a felhasználói igények széles köre lefedhető, akár új épületekről, akár felújított épületekről van szó. A termék csak 100% karbantartásmentes műanyag bevonatú fa változatban érhető el és 15-65° hajlásszögű tetőbe építhető be.

Kiegészítő intelligens vezérlés

A tetősíkablak teljes funkcionalitása automatizálható a VELUX ACTIVE beltéri klímaszabályozóval, érzékelőkön alapuló és applikációval irányítható rendszerrel. Az esztétikum és a mindennapos könnyű használat mellett az egészséget támogató eszközt ajánlhatsz ügyfeleidnek, hiszen a hőmérséklet, a páratartalom és a CO2-szint mért értékei alapján a VELUX INTEGRA® tetőtéri ablakok, árnyékolók és redőnyök mozgatása az épületben tartózkodók jobb közérzetét és teljesítőképességét biztosítja.

A tetőtéri ablakra kívülre a távműködtetésű külső hővédő rolók és a kifejezetten hozzá illő SMH kódú redőnyök szerelhetők. Fényzárás és fényszabályozás érdekében belülre kézi működtetésű VELUX árnyékolókat vagy bármely VELUX INTEGRA® napelemes árnyékolónkat ajánljuk.

Ajánld ügyfeleidnek a kiváló minőségű, innovatív VELUX termékeket!

Részletes információkért pedig keresd a www.velux.hu/termekvalasztek/tetoteri-ablakok/premium-tavvezerelt-integra-panorama-tetoablak oldalunkat!

VÁLASZD A TETŐ ÉPÍTŐK EGYESÜLETÉT

Célunk, hogy segítsük a jelenlegi és a következő ács, tetőfedő és bádogos generációnak megteremteni azt a vállalkozói réteget, akik hosszútávon, sikeresen képesek vezetni vállalkozásaikat.
Ezen gondolatok alapján építettük fel egyesületünk munkáját és arra összpontosítunk, hogy segítsük tagjainkat szakmai fejlődésükben, vállalkozásuk fejlesztésében, lehetőséget biztosítsunk az egymással való kommunikációra, és ezáltal új üzleti kapcsolatok, trendek, technológiák megismerésére.

BELÉPÉS
TÁMOGATÁS