Szakma népszerűsítés 2023.

Mindannyian tudjuk, hogy az építőiparban nincs megfelelő mennyiségű szakember. A kétkezi munka sajnos nem örvend túl nagy népszerűségnek és várhatóan ez sajnos nem fog változni a közeljövőben. Szakember utánpótlásra viszont szükség van, ezért az egyesületünk egyik legfontosabb feladata, hogy népszerűsítsük a szakmáinkat.

Az idei évben több helyszínen részt vettünk pályaválasztási kiállításon, ahol a gyerekek nem csak előadásokat hallgathattak meg, hanem kézzel fogható játékokat, szakmai fogásokat kipróbálhattak. Az elkészült apró tárgyakat magukkal vihetik.

A pályaválasztás nem csupán egy egyszeri döntés, hanem egy hosszú távú folyamat kezdete. Minél alaposabban felkészülünk és információval rendelkezünk, annál magabiztosabban léphetünk az új kihívások elé, és annál nagyobb eséllyel érhetjük el az általunk kitűzött célokat.

17 helyszín és több mint 40.000 pályaválasztás előtt álló tanuló.

Szívesen látogatunk el álltalános iskolákba, ahol bemutatót tartunk az ács, tetőfedő, bádogos szakmákról. Keressenek minket a jövőben is a hello@tetoepitok.hu e-mailen.

TEGY