Szakmai fórum 2020

A Tegy-nek több rendezvénye is van, szinte mindegyik nyitott, kivéve egyet. Ez az egy a mi napunk. Ez a Szakmai fórum. Minden évben február végére, március elejére esik, az első nap szakmai programokkal teli, a második nap a közgyűlésé.

Ez most sem alakult másképp. Március 6-án megérkezett a közel 50 fős vendégsereg. A legnagyobb támogatóink asztalai már kipakolva várták őket. Gyors regisztrációt, köszöntést és egy csésze kávét követően elkezdődtek a programok.

Többek között volt kivitelezéssel kapcsolatos téma, pl. más országokban hogyan működnek a kollégák. Volt szó könyveléssel kapcsolatos témákról, adótanácsokról, hisz a tagjaink többsége vállalkozó, jól jöhet 1-1 hasznos tanács. Ugyan csak jól jöhet pár kommunikációval kapcsolatos jótanács, erről is volt szó. Megnézhettük, hogy alakul egy építkezés élete, ha olyan korlátok közé van szorítva, mint Budapest belvárosa, és természetesen nem maradhatott el az új belépő tagok bemutatkozása sem. Ezt rendhagyó módon interjú formájában vezényelte le Zsárik Ferenc tagunk, ami olyan jól sikerült, hogy nagy valószínűséggel hagyománnyá avanzsáljuk.

A nap hosszúra sikeredett, viszont este a társaság ismét összegyűlt, hogy egy kis csapatjátékkal vezesse le a megmaradt energiákat. Komoly igénybevételt igényelt a szakmai, technikai, ügyességi és kreatív készség, amiben a kollégák nem szenvedtek hiányt. Meg is lett az eredménye, tulajdonosra találtak a nyeremény csomagok, és mindenki örömére a fődíjként elnyert tortaféleség is be lett dobva a közösbe.

Második nap szombaton komoly témára terelődött a szó, mivel választási évet írunk, és sok dologban kellett dönteni. Átalakult a kreditpont rendszer, alapszabályt módosítottunk, meghosszabbítottuk az Etikai Bizottság tagjainak mandátumát, valamint újra kellett választani az Elnökséget is. Természetesen a Tagság fegyelmezett és segítőkész közreműködésével egyhangú szavazásokkal fennakadás nélkül tudtuk megvalósítani a kitűzött terveket, valamint titkos szavazást követően az Új Elnökség is kialakult. Az eredmény az alábbian alakult:

Elnök: Kovács Tibor

Elnökhelyettes: Antalfy Zsanett és Szabó Zoltán

Elnökségi tagok: Császár József, Gerencsér László, Lampert Zsolt, Zsárik Ferenc

Miután lezajlott a Közgyűlés kezdetét vette a korábban meghirdetett Tűzvédelmi oktatás és szakvizsga, melynek egy kis csapat eleget is tett, 11 fő sikeresen megszerezte azon jogosultságokat, melyet munkájuk során tudnak majd hasznosítani. Az oktatás során jobban átjártuk a besorolásokat, mit, hogyan, milyen oltóanyaggal kell oltani, milyen anyagokat lehet vagy nem lehet párosítani, szerkezetek hogy viselkednek tűz esetén. Ilyen és ehhez hasonló oktatásokkal továbbiakban is készülünk majd.

Ezúton is köszönjük a Tagságnak a részvételt, hogy ismét egy eredményes Közgyűlésen vagyunk túl, és reméljük jövőre ismét érdekes témákkal készülhetünk Nektek.

Mert ez a Tető Építők Egyesülete.

Antalfy Zsanett

Tegy Elnökhelyettes

VÁLASZD A TETŐ ÉPÍTŐK EGYESÜLETÉT

Célunk, hogy segítsük a jelenlegi és a következő ács, tetőfedő és bádogos generációnak megteremteni azt a vállalkozói réteget, akik hosszútávon, sikeresen képesek vezetni vállalkozásaikat.
Ezen gondolatok alapján építettük fel egyesületünk munkáját és arra összpontosítunk, hogy segítsük tagjainkat szakmai fejlődésükben, vállalkozásuk fejlesztésében, lehetőséget biztosítsunk az egymással való kommunikációra, és ezáltal új üzleti kapcsolatok, trendek, technológiák megismerésére.

BELÉPÉS
TÁMOGATÁS